Coca de recapte

Un clàssic d’aquesta banda de l’Atlàntic, de la nostra terra ferma: la coca de recapte. Jo faig la massa amb:

·200g. d’aigua

·50g. d’oli d’oliva

·un sobret de llevat Maizena per a pa

· 400g. de farina.

Llavors li poso pebrot escalivat vermell i esberginia, oli, sal, pebre negre i orenga per sobre. Llavors s’hi pot afegir allò que es recapta, en aquest cas, llonganissa de Gimenells i arengada. És un plat calòric, però clar, tot depés de la quantitat que es menja. Això sí, saníssima!

Anuncis

8 responses

  1. Retroenllaç: Coca de vidre | CUINING

  2. Aquesta coca és una de les meves debilitats, el meu pare era fill de Balaguer i cada cop que hi anàvem de visita en tornavem carregats, les teniem ja encarregades a un forn molt aprop de la plaça Mercadal, bé de fet era un punt de venda, el forn el tenien a un altre lloc. Era dins un portal aprofitant l’espai que quedava sota l’escala que pujava als pisos, era feta només amb escalivada i arengades. Ja fa anys que en vam perdre el contacte, no n’he tornat a tastar com aquelles, les trobo a faltar 🙂

  3. Retroenllaç: Coca de recapte | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s