Conill en escabetx

Aquest és el millor conill del món que us deia. Segons el meu maridet, clar, que tot i que és molt crític, quan li agrada una cosa que cuino, els afalacs són meravellosos. Ja sap el que li convé, jejeje…

Un escanejo la recepta, que és del llibre del Thermomix, que com ja sabeu, és com la biblia per mi, però ja enteneu que on diu molta velocitat, vol dir triturar molt. Jo crec que es pot fer fàcilment sense Thermomix. És realment molt bo:

Anuncis

6 responses

  1. Collons, aquest conill fa molt bona pinta! Una vegada hagi entès això de com adaptar el procediment Thermomix al de tota la vida, el farè! Vinga, toca comprar un altre conill xinès al Shop Rite!
    Com se’l menja el Karlos, fred o calent?

  2. Mertxe!!!Si que fa goig, si!!!
    Les que no som tant priviliegiades de tenir un Thermomix, segur que podrem adaptar la recepta als fogons de tota la vida! 🙂
    Juas Cèlia!!! Tractant-se de conill…bona la pregunta, ein??? “Com se’l menja el Karlos, fred o calent?” hahahah…
    De fet, tot l’ecabetx sempre és millor fred/tebi, no? I millor consumir-lo l’endemà.

  3. La carnissera del meu poble, que és de les d’abans (sap moltes maneres de tallar la carn) em va suggerir tallar-me’l a rodanxetes, en redó, perquè així queda millor a la cassola. Així que això que veieu són dos conills, amb les espatlletes i les cuixes senceres, i la resta tallat a rodanxes. Llavors li poso la meitat més (no cal el doble) de tots els ingredients de la salsa. Ens el mengem calent, i és un plat fantàstic per congelar, perquè té suquet. Petonets, maques!

  4. Mertxe, pensava que tot l’escabetx en general, s’acostuma a menjar fred o a temperatura ambient (tebi) pel fet que la concentració de vinagre, augmenta amb l’escalfor. De totes maneres, suposo que tot và en funció de la quantitat de vinagre que hi hà.
    Per cert, quin tipus de vinagre utilitzes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s