Pastís de tonyina

Ja us vaig enviar aquesta recepta al vostre correu (crec)  Amb tot i aixó, la penjo perquè quedi constància 🙂

És molt fàcil de fer, i té un resultat excel.lent. Generalment, agrada a tothom i el podem fer tal qual us dic a la recepta, o també podem afegir-hi gambes talladetes, carn o palets de cranc, fins i tot (aixó và per tú Cèlia) salmó d’aquell tant bó que feu vosaltres! Mmmmhhh…. ja m’ho imagino! 😉

Aquest de les fotos, no và sortir massa presentable perquè no tenía el motlle adequat. Si ho feu amb un de corona (aquells del forat al mitg) us asseguro que queda perfecte!

Ingredients:

1 pot de llet evaporada (aquí, trobem la “IDEAL”, de Nestlé 410gr.) Suposo que tú Cèlia, en trobaràs de qualsevol altra

4 ous

3 llaunes de tonyina petites,  ó 1 d’equivalent  (no vé d’aquí)

2 cullerades soperes de tomàquet fregit

sal i pebre

Motlle de silicona o apte per microones. Si és en forma de corona, molt millor. Queda més xulo i és millor a l’hora de tallar-ho.

Com fer-ho:

Tant fàcil com aixó: La tonyina escorreguda del seu oli i tots els altres ingredients abocar-los en un recipient Batre-ho tot. Amb un pinzell, pintar amb oli d’oliva les parets del motlle, i si voleu, l’esposseu amb pà ratllat (perquè no s’enganxi)

Si hi voleu posar gambes o carn de cranc o salmó fumat, ho talleu a bocins i ho afegiu a la barreja. Remeneu-ho tot. Abocar-ho al motlle, i…. 7 minuts al micro, al 75% de potència. Desprès, 4 minuts + al 100% de potència. Comproveu punxant amb un escuradents que sigui cuit del mitg, i llestos!

Espereu a que és refredi, treure-ho del motlle, i ès pot cobrir amb una capa fina de maionesa, o tomàquet fregit, o si ho voleu fer per Sant Jordi i fer pàtria, doncs, banda de maionesa, banda de tomàquet fregit, i anar fent! Al voltant, enciam tallat a juliana ben petitet, o barreja de rúcula, canònges, fulla de roure….etc, etc…. Vosaltres mateixes!

              

Anuncis

2 responses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s