Pebrots escalivats i caramelitzats

Ala, ala!!! Cada cop el llistó el tenim més amunt! Però que s’heu cregut! 🙂

Doncs per equilibrar una mica la cosa, us penjo una recepta senzilleta i discreta, apa…!

Si no n’heu menjat a casa, (que crec que si) proveu-ho que és un bon acompanyament, ni que sembli mentida, per qualsevol plat de carn a la brasa o peix. Avui, n’he fet jo.

Igredients:

Pebrots escalivats, si pot ser a la barbacoa o al foc de llenya, molt millor. Si son de pot, tipus “piquillo”, també queden prou bé.

oli, sal, i sucre moreno (estic pensant que una bona mel, també quedaría de conya)

Com fer-ho:

Quan tinguem el pebrots escalivats nets de peles i llavors, posar-los en una paella amb oli d’oliva, (no cal dir-ho) i si teniu una mica del suc que han deixat, afegir-lo també. Espolsar-los amb una mica de sal, i dues o tres cullerades de sucre “moreno”. Tapar, i a foc mooolt lent, deixar que és vagi caramelitzant. Cal vigilar i treure-ho quan el liquid s’hagi fet una mica espés. Guardar-ho, i servir-ho com acompanyament de carns o peix. El contrast del dolç i salat, queda perfecte! 🙂 També els podem posar al damunt d’una torradeta amb fortmatge de cabra, o paté, o el que vulguem.

 

Anuncis

2 responses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s