Bacallà amb pebrot a la mèl

Un altre de peix! Aquest plat és d’aquells ràpids que em van molt bé els dies que treballo. I és una delícia!

Temps de preparació: 40 min.

Ingredients:

·Bacallà dessalat

·Un pebrot vermell ben guapo

·Una cullerada de mèl

·Oli d’oliva i farina

Preparació:

Un cop dessalat al seu punt i escorregut el bacallà, l’emfarinem i el fregim en una paella amb l’oli ben calent, per les dues cares.

Retirem i reservem en una font de forn.

Precalentem el forn a 190º.

En el mateix oli, ara hi fregirem lentament el pebrot vermell tallat a tires. Potser millor ho tapem, perquè es cogui ben tovet.

Quan ja està quasibé fet del tot, i afegim una cullerada (o al gust) de mèl. Deixem fregint uns minuts a foc fluix.

Tirem el pebrot caramelitzat per sobre del bacallà i enfornem durant cinc o deu minuts per compactar tots els sabors.

Bona cuina!

Anuncis

2 responses

  1. Wow! Encara em queden uns quants trossos de bacallà congelats i estic buscant una recepta nova a fer…! Aquesta me l’apunto perque és perfecta per un dia de feina. La combinació de bacallà, me i pebrot vermel és bona, bona! Gràcies!

  2. Retroenllaç: Bacallà amb pebrot a la mel | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s