Arròs tres delicies

Ingredients (4 persones):

– 1/2 kg d’arròs (per amanides, Basmati)
–  1/2 l d’aigua
–  12 gambes (pelades)
–   150 g de pèsols
–  150 g de pernil dolç
– 150 g de pastanaga
–  1 ceba tendra
–  2 ous
–  oli de gira-sol
– sal

 Preparació:

Renteu l’arròs 3 vegades i coeu-lo 10 minuts amb la pastanaga a dauets i els pèsols en un cassó amb aigua.

En una paella amb una mica d’oli ben calent, salteu-hi les gambes. Reserveu. Tireu els ous batuts, juntament amb la ceba tendra tallada ben petita. Remeneu-ho, trenqueu la truita i afegiu-hi l’arròs escorregut, amb els pèsols, la pastanaga i les gambes. Seguiu-ho remenant i després incorporeu-hi el pernil dolç tallat a dauets. Salteu-ho durant uns minuts, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu servir-ho.

 Boníssim.

Anuncis

3 responses

  1. Retroenllaç: Arròs tres delicies | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s