Tigres

Aquesta és una tapa tradicional espanyola. L’excusa per fer-la, en aquest cas, no és gaire afortunada… uns musclos que ni fu ni fa, doncs vaig pensar… tractem de millorar-los una mica, perquè si no, s’estaran dies a la nevera fins que… doncs vaig rescatar aquesta recepta, i escolta, magnífics!

Es tracta d’obrir els musclos al vapor. Jo això ho faig amb ceba, mantega i un raig de vi blanc. Si no recordo malament (fa moooooooolts anys), aquesta també és de l’Anna, oi?

Bé, un cop oberts, els treiem de les closques, que reservem, i els trinxem una mica.

Llavors fem una betxamel espessa, fregint primer ceba i all, llavors la farina, i al final la llet amb la sal, la nou moscada i el pebre. Llavors afegim la meitat dels musclos ben trituradets, i l’altra meitat només trinxats, per anar-nos trobant algun trosset.

Amb aquesta betxamel, ben espessa, farcim els musclos i els deixem refredar perquè espessi encara més. Ara només cal arrebossar-los amb ou batut i pa rarllat, i fregir-los cap per avall en oli d’oliva.

Mireu què rebonics!

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: Tigres | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s