Cocotxes de bacallà al pil-pil

L’altre dia, en vaig trobar al Plus de fresques. Bonissimes! 🙂

No us explicaré el que son les cocotxes, perquè segur que ja ho sabeu. A mí, m’agraden les de bacallà. Son més grosses, fan un “pil-pil” de conya, i  a  millor preu. A sobre, les podem trobar salades tot l’any a les bacallaneríes. (les de lluç, no)

Ingredients per 2 persones

-8 cocotxes de bacallà (fresques o salades)

-2 grans d’all laminat

-Bitxo a rodantxes (opcional)

-120 ccs d’oli d’oliva

-Julivert  picadet

Com fer-ho:(30 minutos)
Si son salades, dessalar les cocotxes posant-les a remull durant 24 hores,i canviant l’aigua tres cops. Posem l’oli en una cassola de fang o en una paella i daurem els alls laminats i el bitxo. Quan els alls comencin a agafar color, els  reservem. Deixem temperar l’oli i tirem les cocotxes amb la pell més dura cap a baix perquè deixi anar la seva gelatina, posem a foc molt lent, sense deixar de moure la cassola en “vaivé” fins que lligui la salsa. En el moment de servir s’hi afegeixen els alls que teníem reservats. Espolssem amb el julivert trinxat, i tenim a punt un bon pa per sucar.

És un plat, per servir calent.

Anuncis

3 responses

  1. Buenuuuuu!!! Milfulles, no sé perquè…. però fan molt goig!!! 😉 Enhorabona! 🙂
    Amb una bola de gelat de taronja,i un brot de menta fresca al damunt, ha de quedar delició! 😉

  2. No se que ha passat….. aquesta recepta, l’he penjat jo! i surt com si fos de la Mertxe…… Heheheheh
    M’hauré fet un embolitc! Bé Mertxe, si pots, ja ho arreglaràs, ok? 😉
    Espero que us agradi la recepta!

  3. Retroenllaç: Cocotxes de bacallà al pil-pil | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s