Cireres en almívar

Seguint amb el tema de les cireres, que són temporada, he preparat uns potets de cireres en almívar. Primer vaig haver de partir-les i desossar-les i llavors…

Ingredients:

-1kg de cireres

-200g d’aigua

–250 g. de sucre de canya

Preparació:

Posem l’aigua i el sucre a bullir. Quan arranquin el bull, afegim les cireres i les diexem bullir cinc minuts.

Apaguem el foc, posem cireres amb suc als pots de conserva que tenim preparats, vigilant de no cremar-nos les mans. Llavors, els tapem bé i els posem cap per avall perquè es refredin i facin el buit.

Les hem tastat avui al cole (amb iogurt són boníssimes, tu), i crec que m’han quedat un pèl toves. La propera vegada les faré bullir només un parell de minuts. Si les proveu, ja em direu què tal…

Anuncis

2 responses

  1. De fet, la cirera és una fruita tant bonica, bona, delicada, i efímera, que potser és millor disfrutar-la tal com raja, no? 🙂
    Ben fresqueta i madura al temps que toca, perquè afegir-hi rés més…?
    Ara que… si en tens moltes, és una bona idea conservar-les amb almívar. Mertxe, potser si les fessis senceretes, no serien tant tobes i conservaríen encara millor les seves propietats… no sé… és una idea! 🙂 Que et sembla?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s