Crema de porro, pastanaga i patata

Hola!

Avui, una de molt senzilla pels dies de cada dia, que no treu que no sigui bona, pràctica, saludable i poc calòrica, és a dir, ideal. A més, tenim patates noves, pastanagues i porros de l’hort, tot en plena temporada, o sigui que, aprofitem. Es tracta d’una altra recepta del Thermomix, que es pot fer sense ell (això sempre em sembla com una traïció al robot!)

Ingredients (per a sis persones):

-1 kg d’aigua

-300 g. de porro tallat a rodanxes de 2 o 3 cm.

-300 g. de patates trossejades

-180 g. de pastanaga a trossos

-Sal, pebre

-50g. d’oli d’oliva

Preparació:

Primer, fem bullir el porro amb l’aigua durant 20 minuts. Llavors hi afegim la patata i la pastanaga, salpebrem, i continuem la cocció, a foc més suau, durant 20 minuts més.

Ara ho triturem tot bé, i anem afegint l’oli mentres anem triturant.

Jo el serveixo amb ou dur ratllat per sobre, o encara millor, amb trossets de pa fregit. Ja veureu quin sabor tan especial!

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Crema de porro, pastanaga i patata | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s