Galetes de xocolata i ametlles (space cake)

Aquestes delicioses galetes les vaig trobar en un llibre de receptes amb cireres, i les presentaven combinades amb “mouse de cirera,” que segons el llibre, és una barreja de 500 g. de nata i 200 g. de melmelada de cirera (que em reservo per un futur proper). Jo crec que són prou bones per menjar-les així soletes, o acompanyades amb un bon grapat d’amics.

Ingredients:

-125 g. de mantega

-150 g. de farina

-10 g. de cacau en pols

-150 g. de sucre de canya glass (el podem triturar amb la picadora, robot de cuina, etc.)

-5 clares d’0u

-100 g. d’ametlla filetejada

Preparació:

Fonem la mantega. Afegim la farina tamisada amb el cacau i després el sucre glass. Barregem les clares una a una i per acabar incorporeu les ametlles laminades.

Posem paper de forn en una safata i aboquem la barreja, formant una planxa d’un centímetre de gruix com a màxim.

Enfornem a 180º durant 10 minuts. Comprovem que està fet clavant-hi una agulla de fer mitja, i que aquesta surti neta.

Quan encara estigui tebi, tallem a quadradets amb un bon ganivet del pa.

Servim fredes, i podem acompanyar-les, al menys ara a l’estiu, amb un bon gelat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s