Gelat de menta amb xocolata (After-Eight)

Ja vaig dir quan fa uns dies explicava com fer el gelat, que el de menta mereixia un post en ell mateix, perquè és el meu gelat preferit i també perquè aquesta recepta, que és 100% creació meva, és diferent a la resta de gelats.

Ingredients:

  • 1 pot de llet evaporada
  • 1 iogurt natural
  • 1 branca de fulles de menta
  • 70 g. de Pepermint
  • 120 g. de sucre de canya

Preparació

Primer congelem la llet evaporada en glaçons.  Un cop congelada, la batim fins que dobli el seu volum. Amb el Thermomis, picarem primer el sucre 5-7-9, hi afegirem les fulles de menta, que picarem també. Reservem en un bol. Sense rentar el got posarem la llet ideal evaporada i la triturarem 20 s. a velocitat 5. Posarem la papallona, i programem 3 minuts a velocitat 4.

Hi barregem la resta d’ingredients, sense trencar l’emulsió. O sigui, 20 segons a velocitat tres.

Ho posem al congelador, i anem rememenat-ho de tant en tant, durant les primeres vuit hores. Amb dos o tres cops que fem això ja n’hi ha prou. Hi podem afegir fideus de xocolata. Deliciós.

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Gelat de menta amb xocolata (After-Eight) | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s