Tàrtar de bonítol

Recepta fàcil, fresqueta, poc calòrica i molt nutritiva per l’estiu. És d’un del llibres del Thermomix (again, gràcies!), la vaig provar ahir diumenge, i escolta, boníssima.

Ingredients (per a 6 persones):

  • 500 g. de bonítol net. sense pell, espines ni la part fosca (també ho podríem fer amb bonítol en conserva, es clar)
  • 40g. de suc de llimona
  • 60 g. d’olives verdes sense os
  • 50 g. de cogombrets en vinagre
  • 2 cullerades d’alcaparres
  • 60 g. de salsa de soja
  • 100g de tomàquet fresc
  • 1 alvocat
  • Cibulet o ceba tendra
  • sal i pebre negre

Preparació:

Trinxem el bonítol ben petit i li afegim el suc de llimona. Remenem bé i reservem en un bol.

Trinxem les olives, els cogombrets, ho afegim al bonítol amb les alcaparres i la salsa de soja. Remenem. Incorporem el tomàquet tallat a dauets el més petits possible.

Pelem l’alvocat. Reservem una meitat (amb pela i os) per guarnir el plat i l’altra meitat, la fem també a dauets molt petits. Afegim a la resta i remenem. Afellim amb cibulet picat, salpebrem i rememnem tot bé. Ho podem tenir reservat a la nevera perquè es maceri tot bé una estona o unes hores abans d’emplatar-ho.

Li donem forma de timbal amb aros al plat. Afegim la resta de l’avocat, i servim. MMMMM!

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Tàrtar de bonítol | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s