Bacallà esqueixat amb tomàquet i oli

El bacallà salat es pot preparar de moltes maneres, però ara a l’estiu, quan arriben els bons tomàquets de l’hort, és com a mi m’agrada més fer l’esqueixada. És molt senzill, però delicíón, poc calòric i molt nutritiu.

Ingredients:

  • Bacallà salat
  • Tomàquets madurs
  • Oli d’oliva

Preparació:

Per dessalar el bacallà, la Carme Ruscalleda diu que l’hem de posar en un bol d’aigua tapat amb film a la nevera durant cinc dies, i canviarem l’aigua un parell de vegades. Jo a vegades i afegeixo un crostó sec de pa, que xucla l’excès de sal.

Esmicolem el bacallà en un plat plà. Ratllem el tomàquet madur per sobre cobrint-lo, i reguem amb oli d’oliva.

Es molt bo amb un bon pa per sucar. Millor si es pa de forn de llenya, es clar. Això sí, que els tomàquets siguin de bona qualitat és imprescindible.

Bon profit.

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Bacallà esqueixat amb tomàquet i oli | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s