Salsa rosa

Aquesta deliciosa salsa també prové de la nouvelle cuisine.  Tot i que es pot preparar de diverses maneres, aquí us ofereixo la meva recepta particular:

Ingredients:

  • Maionesa (la podem preparar nosaltres amb ou, sal i oli de gira-sol, o podem utilitzar un parell de cullerades de maionesa de pot, que sempre tinc a la nevera llesta. A mi m’agrada la “Ligeresa”, amb menys greix i calories).
  • Ketxup
  • Wiskey
  • Suc de taronja
  • 1 culleradeta de mostassa

Preparació:

Barregem tots els ingredients i remenem per fer una salsa homogènia. Refrigerem.

Anuncis

3 responses

  1. Retroenllaç: Alvocat farcit | CUINING

  2. Retroenllaç: Broquetes de llagostins amb meló i salsa rosa. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s