Llobarro amb espàrrecs verds a la crema d’alls tendres

Aquest plat me l’he copiat d’un restaurant de Barcelona que m’agrada força, al centre, Café Reunión. El vaig demanar per sopar, i vaig veure jo mateixa com estava fet.

Ingredients:

  • 1 llobarro de bona mida per persona, net i en 2 filets snese espina.
  • 1 manat d’espàrrecs verds frescos
  • Manat d’alls tendres
  • 200 cl nata líquida cuina

Preparació:

Posem oli i una cullerada de mantequilla en una paella antiadherent. Planxem els filets de peix i els espàrrecs tallats a trossets, fins que tot estigui fet. Flambegem amb vodka o conyac. Retirem.

Afegim els alls tendres trinxats i els sofregim. Afegim la nata líquida amb un bon pessic de sal i remenem al foc fins que quedi una salsa lligada, que tirarem per sobre dels filets als plats. I podem afegir pebre negre.

Bonísim.

Si no tinguessim alls tendres (que no n’hi ha sempre) ho podem fer amb alls normals laminadets.

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: Llobarro amb espàrrecs verds a la crema d’alls tendres | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s