American Apple Pie

Hola! Fa temps que tenia ganes de fer una American Pie com les de la Mildred Pierce!! Ella es fa d’or amb les seves “pies” i és deliciós només d’imaginar-se-les. Bé, vaig trobar aquesta recepta a Velocidad Cuchara, i després de fer-la un parell de vegades ja puc dir que és magnífica. Només he fet un parell de petites variacions. Com tants altres, aquest pastís queda millor d’un dia per l’altre. El deixem a la nevera, i cada dia que passi serà més suculent.

americanpie

Ingredients per a la massa:
250 g. de mantega de la nevera tallada a daus
425 g. de farina de repostería
10g de sucre
1 pessic de sal
125 g. d’aigua gelada

Ingredients per el farcit:
6 pomes
300 g. de sucre de canya
La pell ratllada d’1 llimona
2 cullarades de Maicena
Mitja cullerada de canela
Un pessic de sal
Pessic de nou moscada

Per a pintar la superfície:
Una mica de llet, sucre glas i canela

Preparació:

1.- Posa tots els ingredients de la massa excepte l’aigua al got i barreja 10 segonds a velocitat 6. Veuràs que el resultat és una massa terrosa.
2.- Pesa l’aigua gelada, posa màquina a velocitat 6, i ves tirant l’aigua pel forat. La massa es desenganxarà del got i formarà una bola.
3.-Retira, fes dues meitats, estira y forma 2 discos. Amb el primer forrarem el motllo.

4.- Talla les pomes a llesques de mig centímetre (amb la seva pell), i posa-les en un bol amb la resta d’ingredients. Deixa reposar cinc minuts.

5.- Precalenta el forn a 220º

6.- Posa les pomes a sobre de la massa i tapa amb el segon disc, aquest amb un forat al mig perquè surti el vapor. Per a que s’enganxin bé les dues meitats de massa, mullem una mica la vora amb aigua -amb els dits. Tallem la massa sobrant i anem enroscant la vora per sellar-ho.

7.- Enfornem 15 minuts a 220º, llavors baixem la temperatura del forn a 190º i programem 50-60 minuts més.

Us llepareu els fingers!!

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: American Apple Pie | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s