Curry

Després de veure la fantàstica Life of Pi, avui un plat indi. Me’l va ensenyar una noia que havia viscut molt temps a Londres just abans d’emprendre el nostre primer viatge a la capital britànica, que va ser memorable en tots els sentits. És un plat molt ric, picant i ric en sabor, molt pràctic perquè tot i que és bastant el·laborat, el podem congelar i utilitzar-lo els dies feiners, que només ens caldrà bullir l’arròs i afegir-li aquesta deliciosa salsa.

curry

Ingredients:

·1 Kg. de ceba tallada “a llunes”

·tomàquet

·un trosset de pell de llimona(3 cm2)

·canyella

·1 cullerada de curry “Hot Madras” (es pot trobar als supermercats Sansburys del UK. El pot es rosa amb el tap blanc)

·10 peces de cardamona

·caiena

·pebra negra molguda

·1 kg de carn de porc tallada a daus

Preparació:

En una cassola de fang, hi fregim la carn (daus de carn de porc) en oli roent i la retirem.

Hi fregim la ceba fins que estigui rossa.

Hi afegim les espècies (el curry, la caiena, la canyella, el pebre molgut i la cardamona) i ho deixem fregir dos segons.

Hi afegim el tomàquet, el iogurt, la pell de llimona i ho coem durant una hora (amb la carn).

Després bullim l’arròs (basmati és el millor) i ho servim: posem un plat d’arròs i fem un niu i hi posem el curry. Està boníssim.

En lloc de carn de porc, el podem menjar amb gambes o amb verdures (prèviament bullides) com col, pastanaga…

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: Curry | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s