Croquetes de marisc

Hola!

Aquesta recepta és de Velocidad Cuchara, provada i aprovada per mi i tots els amics que les han provat. Són les primeres croquetes que aconsegueixo que surtin perfectes. Boníssimes. Amb les quantitats que us dono, en podeu fer un bon plat, i congelar la resta només arrebossades amb la primera capa de pa ratllat. Quan les traiem del congelador, només cal passar-les per ou batut, pa ratllat i fregir-les.

croquetes

Ingredients:
50g d’oli d’oliva
50g de ceba
170gr de farina
700gr de llet
pebre negre
sal

Farcit:
200gr de llagostins cuits i pelats, tallats a trossets. A mi m’agraden els de Mercadona, envasats i frescos. Són grans i molt gustosos.
50g de salmó fumat tallat a trossos
2 ous durs

Preparació:

1.- Posem l’oli i la ceba al got i programem 3 minuts, Varoma, velocitat 3 i mig.
2.- Afegeix la farina i torrem-la 1 minut i mig, 100º, velocitat 2.
3.- Afegeix la llet, el pebre i la sal i barreja 10 segons a velocitat 6.
4.- Posem 50g de llagostins y 25g de salmó i programa 7 minuts, Varoma, velocitat 4.
5.- Afegeix els ous picats, i la resta de llagostins i salmó a trossets i barreja amb l’espàtula. Posa-ho en una mànega pastissera i deixem-ho refredar.  Jo poso la mànega en una gerra de vidre per sostenir-la.
6.- En una safata, posem una capa de pa ratllat, i anem fent xurros de croqueta a sobre. Tallem amb les tisores, i acabem d’arrebossar amb el pa ratllat. (Aquí congelem les que no mengem avui).

7.- Ara les passem per ou batut, i un altre cop amb pa ratllat. Arrebossem amb abundant oli, i posem sobre un paper de cuina perquè n’absorbeixi l’excés.

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Croquetes de marisc | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s