Fideus d’arròs orientals

IMG_2128

Aquest plat el tinc en un llibre de receptes de l’Arguiñano, que aprofito per recomanar-vos, és molt bo. Aquesta és un recepta calòrica però saludable. Caminem 5 o 6 km i… empatats!

Necessitem fideus d’arròs, típics de la cuina asiàtica (Plus, Bonpreu…), i va bé a l’estiu o la tardor, quan tenim pebrots, carabassons, i pastanagues a l’hort. És prepara el mitja horeta, pim, pam.

Ingredients:

  • 200g. de fideus d’arròs
  • 1 ceba lila
  • 1 pebrot vermell petit
  • Mig carabassó
  • 2 o 3 pastanagues
  • 5 o 6 espàrrecs de marge (jo els tinc congelats i no estan malament)
  • Salsa de soja
  • Mel

Preparació:

Tallem les verdures a tires, la ceba en juliana, i les posem a fregir en quatre cullerades d’oli d’oliva, fins que estiguin al gust de cuites. Salem.

IMG_2125

Hi afegim un parell de cullerades de salsa de soja i un parell de cullerades de mel. Acabem de coure a foc fluis, que caramel·litzi tot una mica.

Mentrestant, posarem una olla d’aigua a bullir.

IMG_2126

Quan l’aigua bull, hi posem els fideus, i aturem el foc. Posem sal i deixem 4 minuts. Escorrem bé en un colador.

Aboquem els fideus a les verdures i sofregim una mica. Podem afegir més salsa de soja al gust.

IMG_2127

Per desgràcia no tenia espàrrecs i era diumenge a les 1500. Bad girl!

Amb vi negre estan MOLT bons!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s