Galetes per al cafè

IMG_2324IMG_2315

Hola!

Aquesta recepta és del llibre clàssic del TMX. És molt fàcil, i les galetes són delicioses, una versió millorada d’aquelles típiques galetes daneses de la capsa de llauna de color blau que compràvem a Andorra, remember? Ara bé, tenen una petita pega, són mooolt calòriques, o sigui que millor les fem i les portem a casa d’algú altre si, com jo, tenim ja cul massa gros, hehe!

Ingredients:

  • 300 g. de farina
  • 1 rovell d’ou dur
  • 1 rovell cru d’ou (i guardem la clara per pintar-les)
  • 150 g. de mantega
  • 70 g. de sucre

IMG_2321

Preparació:   

Preescalfem el forn a 170º.

Posem els ingredients al got per l¡ordre indicat, i remenem a velocitat 6 durant 20 segons, o més, fins que aconseguim una massa homogènia.

Posem un tros de paper film al taulell de la cuina, posem una part de la massa a sobre i un altre tros de paper film a damunt. Estirem amb el corró fins fer una làmina de 0.5 cm de gruix, més o menys. Anem fent diverses formes de galetes amb motllos especials, o simplement rodones i mitges llunes amb un gotet o el cubilet del TMX. Les anirem posant en safates pel forn fins que estiguin totes. A mi me’n surten dues safates.

Ara pintem les galetes amb la clara que teníem reservada i els hi tirem bona cosa de sucre de canya per damunt.

Enfornem 20 minuts.

Apa! Si vigileu les calòries, mengeu-ne només un parell!

IMG_2356

Aquí en tenim una acompanyant un gelat de cirera.

Anuncis

One response

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s