Olivada amb anxoves i/o salmó fumat

olivada

Deliciós i saludable aperitiu per obrir la gana.

Ingredients:

  • Olives negres sense os
  • All (els del maig, que ja comencen a ser massa grossos per tendres, són perfectes!)
  • Herbes aromàtiques: orenga, majorana, coriandre mòlt, alfàbrega…
  • Anxoves en conserva i salmó fumat, al nostre gust.

Preparació:

Ho triturarem tot al got del TMX. Aquesta barreja la podem sucar en torrades (les millors són les minitorrades aquelles tan primetes de Bimbo), tal i com presento aquí, amb anxoves o salmó…

També ho podem posar a les amanides, xatos o a l’esqueixada.

És un llepafingers total, deliciosa!

Anuncis

One response

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s