Concentrat de verdures

Concentrat de verdures

Aquesta és una solució per tenir sempre a punt un brou de verdures. Amb un parell de culleradetes d’aquest concentrat, podem obtenir un litre de brou. És una recepta del llibre que inclou el TMX5, i veig difícil fer-la sense el robot; hauríem de coure remenant i triturar a mitja cocció, suposo. Aprofitem per fer-ho ara que tenim verdures a l’hort, i ens durarà mesos a la nevera, i al congelador, infinit, hehehe…

Ingredients:

  • 200 g. d’api
  • 250 g. de pastanaga
  • 100 g. de ceba
  • 100g. de tomàquet fresc
  • 150g. de carbassó
  • 1 gra d’all
  • 50 g. de bolets frescos
  • 4 branquetes de julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 6 branquetes d’herbes fresques (farigola, romer, alfàbrega…)

 

  • 120 g. de sal marina gruixuda
  • 30 g. de vi blanc sec
  • 1 cullerada d’oli d’oliva.

Preparació:

Posem la primera part dels ingredients, i piquem 10 segons a velocitat 7. Afegim la resta d’ingredients i programem 35 minuts/Varoma/vel.2, amb el cistell a sobre perquè evapori.

Deixem refredar abans d’utilitzar-lo o conservar-lo a la nevera o al congelador.

 

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: Fideuà de verdures | CUINING

  2. Retroenllaç: Concentrat de verdures | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s