Brownie

brownie

Aquest és un dels millors pastissos que hi ha, de ben segur. Molta xocolata, nous i una textura tendra i suau el fan les postres perfectes per un dia de festa o per portar-li a algú de regal, ja que transporta molt bé. Aprofitant que un dels llibres nous del TMX en porta una versió “ràpida” molt senzilla de fer, i que jo l’he tunejat perquè sigui més saludable i els intolerants a la lactosa en puguin menjar, aquí teniu aquesta delícia:

Ingredients:

  • 100 g. de nous pelades
  • 100 g d’oli de coco
  • 50 g de farina de rebosteria
  • 100 g. de sucre integral de canya (o 60 g. d’agave en pols)
  • 3 ous
  • 250 g de xocolata trossejat

Preparació:

Pre-escalfem el forn a 1890º, i engreixem un motllo de 20 x 20 cm amb oli de coco.

Posem en el got l’oli de coco, la farina, el sucre o pols d’agave, els ousi la xocolata. Barregem 30 segons a velocitat 5,

Afegim les nous i removem 30 segons a velocitat 3.

Ho posem al motllo i enfornem 15 minuts. Al treure del forn, treiem del motllo, el brownie ha de quedar tou per dins, amb una crosta seca i lleugerament cruixent.

Anuncis

One response

  1. Retroenllaç: Brownie | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s