Tabule de quinoa

tabule de quinoa

Què deliciosa, aquesta quinoa! L’he descobert només fa un parell de mesos i ja s’ha convertit en un fixe de la setmana. Deu de ser bastant cal·lòric, però molt nutritiu i saludable.

Ingredients:

  • 200 g. de quinoa (100 g per persona)
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 ceba
  • oli d’oliva
  • pebre vermell de la Vega
  • pastanaga, moniato, carbassa, carbassó… (el que arreplegueu per la nevera, vaja!)

Preparació:

Primer tallem les verdures a dauets molt petits i ho posem a sofregir tot en una cassola àmplia, mitja hora ben bona a foc fluixet.

Quan ja estigui el sofregit tovet, salpebrem, hi posem el pebre vermell (picant o no, això va a gustos, però picant està molt bo), i que s’acabi de fer tapadet.

Posem una cullerada d’oli en una olleta i hi tirem la quinoa rentada per sofregir-la i que tingui així més gustet de nou. Li donem unes voltes i afegim el doble d’aigua.

Fem que arrenqui i el bull i baixem el foc. 15 minuts tapada.

Escorrem i afegim a les verdures. sofregim una mica, mentres fem els ous fregits, que servirem allitats  a sobre. Una mica de tòfona ratllada per damunt de l’ou i a triomfar!!

Us llepareu els dits!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s